Reunie BVV’31

Op 12 mei 2023 organiseerde een speciaal samengestelde reüniecommissie voor de Blaricumse voetbalvereniging BVV’31 een reünie voor alle leden en oud-leden van RKBVV en BVV’31.

Het werd, mede dankzij een financiële ondersteuning van het Activiteitenfonds Blaricum, een groot succes. Ongeveer 300 (oud)leden bezochten de reünie.
De oudste aanwezige ex-voetballer was 94 jaar oud, de jongste was net 18 jaar oud geworden.
Zes maanden lang plaatsten de (oud)leden foto’s en herinneringen op de speciale reünie-facebookpagina, waardoor een fraai en uitgebreid beeld ontstond van de geschiedenis van onze Blaricumse voetbalvereniging en daarmee ook van ons dorp.
Tijdens de bijeenkomst bekeken de (oud)leden een overzichtstentoonstelling van de geschiedenis van onze voetbalvereniging, ook mede dankzij de inbreng van de Historische Kring Blaricum. Verder waren er twee filmzalen ingericht waar films en video’s draaiden die de leden in het verleden hadden gemaakt. Al dit in zes maanden verzamelde materiaal wordt opgeslagen in een archief ten behoeve van de vereniging. Tijdens de reünie werden veel herinneringen opgehaald en kwamen oude verhalen weer tot leven. Het was een zeer gezellig en ontspannen samenzijn van Blaricummers en oud-Baricummers dat we niet snel meer zullen vergeten!