Opening Kledingbank Blaricum

Op vrijdag 3 december 2021 was het zo ver. De nieuwe locatie van de Kledingbank Blaricum aan het Hendrik Smitlaantje werd door wethouder Annemarie Kennis geopend.
Door corona konden niet meer dan 30 mensen bij de opening aanwezig zijn, maar de sfeer was opperbest en iedereen was vol lof over de inrichting van de locatie.
In de weken daarvoor was er door de vrijwilligers van de Kledingbank hard gewerkt om het gebouwtje op te knappen. Er werd geboend, geschrobd, geverfd en getimmerd. Stellingkasten werden gemaakt, planken opgehangen en kledingrekken neergezet. Alle kleding die afgelopen jaar was verzameld werd gesorteerd en netjes op maat gelegd of opgehangen.

En zo is er nu in Blaricum een vaste plek waar mensen met een kleine beurs de mogelijkheid hebben dames- heren of kinderkleding uit te zoeken en gratis mee te nemen. Ook zijn er schoenen, laarzen, tassen en sieraden.

De Kledingbank Blaricum is heel dankbaar voor de bijdrage die zij van Het Activiteitenfonds Blaricum ontving. Hierdoor was het mogelijk de aanloopkosten te financieren en de opening een feestelijk tintje te geven. Onze hartelijke dank!

Stichting Kledingbank Blaricum